Voorwaarden

Het gemak van Verkoopbemiddeling010 wordt aangeboden met de garantie van service en een persoonlijke benadering!

Algemene voorwaarden Verkoopbemiddeling010

Welkom bij Verkoopbemiddeling010, bedankt voor het bezoeken van de website.

Wij zijn een bemiddelingsbedrijf dat goederen van particulieren aanbiedt via o.a. de internetsite Marktplaats. Verkoopbemiddeling010 is geen verkopende partij, maar functioneert slechts als ‘intermediair’, die verkoper en koper met elkaar in verbinding brengt. Voor deze dienst vraagt Verkoopbemiddeling010 een eenmalige bijdrage en wordt er commissie gevraagd bij een geslaagde verkoop. Zie ook: ‘hoe werkt het’. Om geen misverstanden te krijgen zijn er algemene voorwaarden opgesteld:

I Regels voor het aanbieden van goederen

 1. De aanbieder van het goed dient minimaal 18 jaar oud te zijn.
 2. Bij het opmaken van de offerte wordt u verzocht een legitimatiebewijs te overhandigen. Dit moet personen die niet van goede wil zijn, weerhouden om van onze diensten gebruik te maken. Uw gegevens worden vermeld op de offerte en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder uw toestemming.
 3. De bemiddeling naar verkoop van objecten via Verkoopbemiddeling010 is in beginsel toegestaan als de handel hierin niet is verboden door nationale of internationale wet- en regelgeving. Uitgangspunt is dat een object dat offline mag worden verkocht over het algemeen ook via bijvoorbeeld Marktplaats mag worden verkocht. De voorwaarden die daarbij gelden staan ook duidelijk vermeld in  https://www.marktplaats.nl/i/help/over-marktplaats/voorwaarden-en-privacybeleid/verboden-of-verdachte-objecten-en-diensten.dot.html
 4. Goederen waarover een gerede twijfel over de herkomst bestaat, worden niet ter bemiddeling aangenomen door Verkoopbemiddeling010.
 5. Indien tussentijds blijkt dat punt 3 wordt overtreden, zal de bemiddeling onmiddellijk worden beëindigd en krijgt de aanbieder zijn geld retour.

II Voorwaarden voor plaatsen op Marktplaats.nl

Vanaf het moment dat de goederen op Marktplaats.nl worden geplaatst, gelden de gebruikersvoorwaarden van Marktplaats. Zie hiervoor   https://www.marktplaats.nl/i/help/over-marktplaats/voorwaarden-en-privacybeleid/algemene-gebruiksvoorwaarden.dot.html

III Betalingen

 1. Verkoopbemiddeling verplicht niemand tot een bepaalde betalingsmethode. Vanuit het oogpunt van Veilig ondernemen en veilig handelsverkeer wordt echter met name bij transacties waarbij sprake is van hogere bedragen, geadviseerd om gebruik te maken van digitaal bankieren.
 2. Bij het overeenkomen van gebruikmaking van de diensten van Verkoopbemiddeling wordt een eenmalige betaling van €20,- in rekening gebracht.
 3. Bij het verkopen van een goed door Verkoopbemiddeling010 wordt een percentage commissie over de verkoopprijs gerekend. Zie hiervoor het schema onder het item ‘hoe werkt het’?
 4. Bij het verkopen van het goed onder het minimum bedrag van €200,- blijft het hoogste commissie-percentage van kracht.
 5. Bij een geslaagde verkoop krijgt u uw eenmalige bijdrage van €20,- retour.
 6. Afdracht van de commissie geschiedt direct na verkoop en kan niet in termijnen worden voldaan.
 7. Het is alleen toegestaan om een betaling te doen in euro’s of via een digitale betaling.
 8. Voor het aanbieden van goederen die extra kosten met zich meebrengen, zoals het aanbieden van een auto, zijn de kosten voor rekening van de verkoper. Voor de actuele tarieven zie:  https://www.marktplaats.nl/i/help/verkopen-via-marktplaats/advertentietarieven.dot.html
 9. De eenmalige zogenaamde opvalmogelijkheid (bijvoorbeeld omhoog plaatsen zodat uw goed na 2 weken weer opnieuw extra aandacht krijgt) komt op rekening van Verkoopbemiddeling010.
 10. Verzendkosten komen op rekening van de koper.

IV Schade

 1. Beschadigde goederen worden niet bemiddeld naar verkoop, tenzij vooraf gemeld.
 2. Schade die is ontstaan op het moment dat het goed in bezit is van Verkoopbemiddeling010 is voor Verkoopbemiddeling010.
 3. Schade welke ontstaat ná verkoop (lees: betaling) is voor de koper.

V Vervoer van goederen

 1. Indien een goed verkocht is, verplicht dit de koper om in samenspraak met de verkoper, danwel Verkoopbemiddeling010 de daadwerkelijke overdracht te regelen na betaling. Dit verplicht de koper ook om transport te verzorgen om het goed af te halen bij de verkoper. De kosten voor dit transport zijn voor de koper.

VI overige bepalingen

 1. Verkoopbemiddeling010 is gevestigd in Stellendam, Zuid-Holland.
 2. Verkoopbemiddeling010 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 62246488

Reacties gesloten.