Voor wie en wat

Voor wie en wat is Verkoopbemiddeling010?
Verkoopbemiddeling010 verkoopt goederen van anderen via Marktplaats.nl en ontvangt hiervoor een percentage van de verkoopprijs. Simpel, doeltreffend en vooral makkelijk voor u!

Ik spreek veel mensen die verkoopbare waardevolle spullen in huis of garage hebben staan maar de tijd niet hebben om zelf een verkooptraject via Marktplaats.nl te starten. Als u ook nadenkt over verkopen via Marktplaats.nl maar twijfelt om het zelf te doen, lees dan verder.

Introductie

Ik ben Jolanda van Dijk. Ik ben sinds 1992 werkzaam bij een overheidsdienst in de regio Rijnmond (010). In januari 2015 heb ik dit jonge bedrijf overgenomen van de oprichter, Pieter Wilbrink. Als startend ondernemer bied ik mijn diensten vooral aan binnen de regio Rotterdam.

De enthousiaste reacties van Pieter’s klanten tijdens de pilot-periode hebben ook mij overtuigd dat het concept stáát. Mijn bemiddeling bespaart u tijd en energie en het levert u bij een geslaagde verkoop geld op!

Hoe werkt het?

Nadat u mij heeft benaderd kom ik bij u thuis en bespreek uw wensen en de verkoopprijs. Hierna draagt u de verkoop aan Verkoopbemiddeling010 over.  Biedingen, vragen of opmerkingen gaan via mijn bedrijf en juist hierin zit uw gemak. Als de deal gesloten is, kom ik bij u thuis voor de transactie. U hoeft dus ook niet alleen te zijn met een koper/geïnteresseerde. Gedurende het hele proces houd ik u uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen.

~Jolanda van Dijk~

Reacties zijn gesloten.